2023-2024 akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ 2023-1-TR01-KA131-HED-000112860, Start Up 2023-1-TR01-KA131-HED-000121630 Öğrenci Staj Hareketliliği ilanı aşağıda görüldüğü gibidir.

• Staj Başvuruları, 19 Şubat 2023 – 22 Mart 2023 tarihleri aralığında alınacaktır.
  • Staj Başvuruları Erasmus+ Başvuru Portalı aracılığıyla yapılacaktır.
  • Staj hareketliliğinin, 16 Eylül 2024 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. Kabul Mektupları bu tarihe kadar alınması gerekmektedir.
  • Başvuru formu  bilgisayar ortamında yazılı olarak doldurulup, ıslak imza ile imzalanıp, fotoğraf eklendikten sonra taratılarak PDF formatında istenilen diğer belgelerle birlikte e-devlet üzerinden sisteme yüklenecektir.
  • El ile doldurulan, ıslak imza ile imzalanmayan, fotoğraf eklenmeyen ve tek sayfa olarak sisteme yüklenmeyen başvuru formları geçersiz sayılacaktır.
  • Başvuru esnasında Kabul Mektubu (Acceptance Letter) sunan öğrencilere +10 puan ilave edilecektir. Fakat, Kabul Mektubu almadan önce Birimimiz ile iletişime geçmeyi unutmayınız.
  • Öğrenci staj hareketliliği için 8 kişilik kontenjan tahsis edilmiştir.
  • Belirtilen kontenjanlar tahmini olup öğrencilerin gidecekleri ülkelere göre hibe miktarı değişeceği için farklılık gösterebilir. Nihai sayı başvuru sonuçlarından sonra oluşacak tablo ve bütçe hesaplamalarının sonucunda kesinleştirilecektir. Başvurular tüm akademik birimlerimizdeki öğrencilerimizin başvurusuna açıktır. Kontenjan sayımız sınırlı olduğu için birimler için ayrı ayrı kontenjan belirlenememiş olup tüm bölümlerimiz için genel bir kontenjan belirlenmiştir.
  • Mutlaka ilanı dikkatlice okuyunuz.

• Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği İlanına ulaşmak için tıklayınız.
  • Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.
  • Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliğine başvuru yapmak için tıklayınız.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2024