2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 18-19-20 Eylül 2023 Tarihleri Arasında 1. Sınıf Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1.sınıf oryantasyon programı 18-19-20 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Oryantasyon eğitimi genel ve akademik uyum eğitimlerinin bir bütün olarak sunulduğu program kapsamında gerçekleştirildi. Genel uyum eğitimi kapsamında; Üniversitemiz ve hastanemiz birimleri tanıtılırken, rektörlüğümüze bağlı daire başkanlıklarının ve müdürlüklerin faaliyetleri anlatıldı. Akademik uyum eğitim sürecinde ise; Fakültemizin tanıtımı, Fakültemiz eğitim-öğretim programı ve sınav yönergesi, tıp eğitimine dair temel kavramlar gibi konular yer almaktaydı.

Üç günlük oryantasyon eğitiminin son gününde öğrenci temsilcisi seçimi ve beyaz önlük giyme programı gerçekleştirildi. Dönem 1. sınıf temsilcisi olarak Ceyhun KADER İsimli öğrencimiz seçildi.
Beyaz önlük giyme programına; Tıp Fakültesi yönetimi, eğitim koordinatörleri, 1. sınıf öğrencilerimizin danışman öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Program kapsamında öğrenciler, danışman öğretim üyeleri ile tanışarak danışmanlarının elinden önlüklerini giydiler.

Tıp Fakültemize yeni başlayan öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024