Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Uygulamaları (SPSS destekli) Eğitimi

AFSÜ Tıp fakültesinde 09-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen “Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Uygulamaları (SPSS destekli) Eğitimi” başarıyla tamamlandı.

Fakültemiz Eğiticilerin Eğitimi Komisyonu tarafından planlanan ve temel tıp bilimleri bölümü, Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişim Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof.Dr. İsmet DOĞAN, Prof.Dr. Nurhan DOĞAN ve Dr. Öğr. Üyesi Gülcan GENCER tarafından verilen eğitime fakültemizin temel, dahili ve cerrahi bölümlerinde görev yapan öğretim elemanlarımız katıldı.

Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Uygulamalarla ilgili teorik ve pratik eğitimlerin verildiği kursun sonunda eğiticilere ve katılan öğretim üyelerine teşekkür ve katılım belgeleri takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2022